Keller Williams Realty Partners, Inc - the johns family team, inc.
Licenca nr: KS SP00047696 | MO 1999131413 - KS / Operating Principal | Team Leader në the johns family team, inc.
Çdo zyrë Keller Williams® është në pronësi dhe operim të pavarur

Rreth Steve

Steve Johns is the Operating Principal of the Keller Williams Realty Partners Market Center (MC139) and Keller Williams Kansas City North Market Center (MC362). He is also the Team Leader of the johns family team, inc.! Steve and his family have been in the business for over 40 years and have helped over 4,000 families buy or sell their homes in the Kansas City Metro area.

Detajet e Steve
GJUHËT English
MARKET CENTER Keller Williams Realty Partners, Inc.
bk96rvi4cf966lcth5g0
Keller Williams Realty Partners, Inc.
6850 College Blvd Overland Park, KS 66211
Zyrë

Steve Johns
Operating Principal | Team Leader KS SP00047696 | MO 1999131413
Celular
Kjo faqe interneti përdor cookie për të përmirësuar përvojën tuaj. Për më shumë informacion, lexoni tonë Cookie Policy. Duke klikuar "Prano" ose duke vazhduar të përdorni këtë faqe, ju pranoni përdorimin tonë të cookies Kushtet e Përdorimit dhe Politika e privatësisë.